Hvordan det fungerer for kunder

1. Udbyd en opgave

Udbyd en opgave, som du skal have udført. Sørg for at give et detaljeret beskrivelse, sådan at den rigtige leverandør finder dig. Når opgaven først er udbudt, bliver den vist i vores jobbank.

2. Sammenlign bud

Så snart opgaven ligger i jobbanken, kan leverandører begynde at byde på den. Klik på "Beskeder" for at se alle indgåede bud. Her kan du også kommunikere med potentielle leverandører.

3. Vælg en leverandør

Når du har fundet den perfekte leverandør til opgaven, sender du et kontraktforslag til denne leverandør. I kontrakten bliver I enige om den endegyldige pris og opgavebeskrivelsen. Alt dette gøres via Taskmate.com.

4. Betal for opgaven

Når du og din leverandør har accepteret kontrakten, vil du blive bedt om at betale for opgaven. Når betalingen er gennemført, vil leverandør gå i gang med opgaven.

5. Modtagelse og godkendelse af arbejdet

Leverandøren afleverer sit arbejde via Taskmate.com. Hvis du er tilfreds med arbejdet, kan du acceptere leveringen direkte i Taskmate.com. Leverandøren vil derefter modtage betalingen for opgaven.

6. Bedøm leverandøren

Hvordan var din oplevelse af at arbejde sammen med leverandøren? Efter din godkendelse af leveringen vil du blive bedt om at bedømme leverandøren. Dette hjælper andre med at beslutte, om de også ønsker at bruge denne leverandør.

Hvordan det fungerer for leverandører

1. Byd på en opgave i jobbanken

Gennemse jobbanken på Taskmate.com for at finde en opgave, der ser interessant ud for dig. Skriv et overbevisende salgs-pitch om, hvordan du vil løse opgaven, og afgiv et bud. Når dit bud er afgivet, kan du starte en dialog med denne kunde via Taskmate.com.

2. Modtag en kontrakt

Når kunden accepterer dit bud, modtager du kort efter et kontraktforslag. Hvis du ønsker ændringer i kontrakten, kan du fortælle kunden dette ved at sende en besked. Når du har accepteret kontrakten, får du din betaling af kunden og kan påbegynde arbejdet.

3. Aflever arbejdet

Når du er færdig med opgaven, afleverer du den til din kunde via Taskmate.com. Kunden kan enten acceptere opgaven eller bede om ændringer. For hver opgave kan kunden bede om to ændringer.

4. Modtag betaling

Når dit færdige arbejde er blevet godkendt af kunden, får du automatisk din betaling. Betalingen fra kunden bliver reserveret, allerede før du påbegynder dit arbejde.

5. Bedøm kunden

Hvordan var din oplevelse af at arbejde med denne kunde? Når dit arbejde er blevet godkendt, vil du blive bedt om at bedømme kunden. Dette hjælper andre leverandører med at beslutte, om de ønsker at byde på kommende opgaver fra denne kunde.