FAQ for kunden

Hvad betyder det at Taskmate opererer i Beta?

Vi har lanceret Taskmate i Beta-mode. Det betyder at du er en af de første til at blive introduceret til tjenesten. Men det betyder samtidig også at der måske rundt omkring er nogle små mangler hist og her. Som godtgørelse for eventuelle gener i den forbindelse, har vi valgt at sætte vores priser ned så længe vi opererer i Beta, således at du som kunde intet skal betale (der vil normalt være administrationsomkostninger i forbindelse med bl.a. kortgebyrer), og som leverandør kun skal betale 10% af transaktionsomkostningerne (dette vil normalt være 15%). Skulle du falde over nogle fejl på taskmate.com, er du meget velkommen til at sende information omkring dem til os på hello@taskmate.com, og vi vil sørge for at udbedre dem hurtigst muligt.

Hvordan opretter jeg en opgave i jobbanken?

klik på "Opret job" for at komme til formularen for joboprettelse. Lav en detaljeret beskrivelse, sådan at den rette leverandør finder dig. Jobbet vil blive vist i vores jobbank med det samme.

Hvordan ser jeg bud på min opgave?

Log ind på Taskmate.com og klik på "Beskeder". I panelet til venstre vælger du den opgave, du vil se bud på. Dine bud vises i kolonnen "Bud". Klik på et bud for at se flere detaljer og for at åbne en igangværende dialog med leverandøren. Når du har accepteret et bud og kontrakten, bliver alle andre bud skjult. Du kan stadig se dem ved at klikke på "Bud"-kolonnen.

Hvordan accepterer jeg et bud?

Når du har fundet den leverandør, du vil samarbejde med, klikker du på "Accepter bud" i øverste højre hjørne af jeres igangværende dialog. Derefter skal du oprette en kontrakt og sende den til leverandøren.

Hvordan afslår jeg et bud?

Klik på "Afslå bud" i øverste højre hjørne af jeres igangværende dialog for at afslå et enkelt bud. Så snart du har accepteret en kontrakt med en leverandør, bliver alle andre bud på denne opgave automatisk afslået og leverandørerne underrettet.

Hvad er en kontrakt?

En kontrakt er en aftale, som både kunden og leverandøren skal acceptere, før arbejdet med opgaven kan begynde. Så snart kontrakten er blevet accepteret af begge parter, vil kunden blive bedt om at betale. Derefter kan leverandøren gå i gang med opgaven.

Hvis der opstår uenighed mellem kunden og leverandøren, vil Taskmate.com mægle i sagen baseret på det, der blev vedtaget i kontrakten. Derfor er det meget vigtigt, at opgavebeskrivelsen i kontrakten præcist afspejler det, som du og din leverandør er blevet enige om.

Kan jeg redigere i kontrakten?

Ja, du kan redigere alt i kontrakten, indtil begge parter har accepteret den. En kontrakt bliver genereret ud fra den oprindelige opgavebeskrivelse og det accepterede bud. Al information i kontrakten kan redigeres, f.eks. beskrivelsen eller det beløb, der skal betales. Husk at både du og leverandøren skal acceptere kontrakten.

Hvad er trin?

En opgave kan inddeles i flere små opgaver kaldet trin. På den måde kan du inddele betalingen over flere stadier i stedet for at betale det hele med det samme. Når et trin er færdigt, vil leverandøren modtage betalingen for dette specifikke trin. Du vil derefter blive bedt om at overføre penge for næste trin.

Hvordan sender jeg en kontrakt til leverandøren?

Så snart du har accepteret et bud fra en leverandør ved at klikke på "Accepter bud", vil en kontrakt blive genereret automatisk. Du kan redigere indholdet af kontrakten og derefter sende den.

Hvordan betaler jeg for opgaven?

Så snart leverandøren har accepteret kontrakten, vil du modtage en meddelelse, som husker dig på betalingen. Når du har betalt, vil leverandøren modtage en besked og kan derefter begynde at udføre opgaven. Leverandøren modtager ikke din betaling, før opgaven eller trinnet er blevet accepteret af dig.

Hvordan accepterer jeg en levering fra leverandøren?

Når leverandøren har afleveret arbejdet, vil du modtage en meddelelse både via mail og i den igangværende dialog med leverandøren. Du kan enten godkende eller afvise det afleverede arbejde. Når du har godkendt arbejdet, vil leverandøren modtage sin betaling.

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med min leverandørs arbejde?

For hver opgave kan du anmode om ændringer af det afleverede arbejde to gange. Klik på "Anmod om ændring" i den igangværende dialog og skriv, hvad du ønsker ændret. Du kan også uploade en fil for at forklare, hvad du mener.

Hvordan bedømmer jeg min leverandør?

Du kan bedømme din leverandør, når du har godkendt det afleverede arbejde. Du kan bedømme direkte i den igangværende dialog, men kun efter at arbejdet er færdiggjort.

Kan jeg annullere en igangværende opgave?

Ja, du kan altid annullere en igangværende opgave. Før du gør dette, opfordrer vi dig til at tale med din leverandør om eventuelle problemer og forsøge at finde en løsning på disse. Hvis du beslutter dig for at annullere opgaven, skal du åbne den igangværende dialog med leverandøren og klikke på "Annuller opgave" i øverste højre hjørne.

Hvad sker der, hvis en igangværende opgave annulleres?

Hvis en opgave annulleres, vil der blive oprettet en sag om tvisten, som vil blive håndteret af vores kundeservice. Vi mægler i tvisten med udgangspunkt i det, der blev vedtaget i kontrakten. Derfor er det meget vigtigt, at du sørger for, at det, der står i kontrakten, er korrekt.

Så snart du annullerer opgaven, er det ikke længere muligt for dig og din leverandør at kommunikere med hinanden via Taskmate.com. Det betyder, at du ikke kan acceptere afleveret arbejde eller anmode om ændringer. Opgaven er låst, indtil tvisten er afgjort.

Skal jeg være kunde hos One.com for at kunne bruge Taskmate.com?

Nej, alle kan tilmelde sig på Taskmate.com, uanset om du er kunde hos One.com eller ej. Alle er velkomne.

Kan jeg bruge mit One.com-login til Taskmate.com?

Nej, indtil videre er det ikke muligt at bruge dit One.com-login på Taskmate.com.

Hvad koster det at bruge taskmate.com som kunde?

Som kunde betaler du normalt et administrationsgebyr, der bl.a. dækker over udgifter i forbindelse med kreditkorttransaktioner. Men så længe vi opererer i Beta som nu, er det gratis for dig som kunde.

FAQ for leverandøren

Hvad betyder det at Taskmate opererer i Beta?

Vi har lanceret Taskmate i Beta-mode. Det betyder at du er en af de første til at blive introduceret til tjenesten. Men det betyder samtidig også at der måske rundt omkring er nogle små mangler hist og her. Som godtgørelse for eventuelle gener i den forbindelse, har vi valgt at sætte vores priser ned så længe vi opererer i Beta, således at du som kunde intet skal betale (der vil normalt være administrationsomkostninger i forbindelse med bl.a. kortgebyrer), og som leverandør kun skal betale 10% af transaktionsomkostningerne (dette vil normalt være 15%).

Hvordan byder jeg på en opgave?

Når du har fundet en opgave, du vil byde på, i vores jobbank, klikker du på "Byd på opgave"-knappen og logger ind. Udfyld formularen og klik på "Afgiv bud". Du er sandsynligvis ikke den eneste, der byder på denne opgave, så sørg for at gøre dit bedste.

Kan jeg afslå en kontrakt?

Kontrakten skal accepteres af både dig og din kunde. Hvis du er uenig i kontraktens indhold, bør du afslå den. I den igangværende dialog med din kunde kan I diskutere, hvilke ændringer du ønsker at foretage.

Kan jeg redigere i kontrakten?

Nej, kun kunden kan redigere kontrakten. Hvis du ønsker, at noget skal ændres, skal du sige dette til kunden i jeres igangværende dialog under "Beskeder".

Hvad er trin?

En opgave kan inddeles i flere små opgaver kaldet trin. På den måde kan du modtage betalingen for hvert færdiggjort trin i stedet for én betaling for hele opgaven. Når et trin er færdiggjort, vil du modtage betalingen for dette specifikke trin. Samtidig vil kunden blive bedt om at overføre penge for næste trin.

Hvad sker der, når jeg har accepteret kontrakten?

Når du modtager kontrakten, er den allerede blevet godkendt af kunden. Så snart du har accepteret kontrakten, vil kunden blive bedt om at betale. Du modtager en meddelelse, når betalingen er gennemført, og kan derefter begynde at arbejde på opgaven.

Hvorfor betaler kunden, før jeg begynder at arbejde?

Dette er en sikkerhedsanordning, der skal sikre, at du får din betaling.

Hvordan afleverer jeg arbejde til kunden?

Når du ønsker at aflevere dit arbejde på en opgave eller et trin, klikker du på "Aflever arbejde" i øverste højre hjørne af den igangværende dialog. Indtil videre er det kun muligt at vedhæfte en .zip-fil i leveringen.

Hvad sker der, hvis kunden ikke godkender mit arbejde?

Kunden kan anmode om to ændringer per opgave. En ændringsanmodning er en anmodning om noget, som kunden gerne ville have lavet anderledes. Kunden kan anmode om flere ændringer i samme anmodning. Du modtager en meddelelse, hvis kunden anmoder om ændringer.

Hvordan bedømmer jeg kunden?

Du kan bedømme kunden direkte i den igangværende dialog, når arbejdet er blevet godkendt og afsluttet.

Hvad koster det at bruge taskmate.com som leverandør?

Taskmate får normalt 15% af hver transaktion. Så hvis du byder 1000,00 DKK på en opgave, vil du modtage 850,00 DKK (inkl. moms), og vi modtager 150,00 DKK. Men så længe vi opererer i Beta som nu, tager Taskmate kun 10% i stedet for 15%.

Kan jeg annullere en igangværende opgave?

Ja, du kan altid annullere en igangværende opgave. Før du gør dette, opfordrer vi dig til at tale med din kunde om eventuelle problemer og forsøge at finde en løsning på disse. Hvis du beslutter dig for at annullere opgaven, skal du åbne den igangværende dialog med kunden og klikke på "Annuller opgave" i øverste højre hjørne.

Hvad sker der, hvis en igangværende opgave annulleres?

Hvis en opgave annulleres, vil der blive oprettet en sag om tvisten. Sagen vil blive håndteret af vores kundeservice. Vi mægler i tvisten med udgangspunkt i det, der blev vedtaget i kontrakten. Derfor er det meget vigtigt, at du sørger for, at den skrevne kontrakt er korrekt.

Så snart du annullerer opgaven, er det ikke længere muligt for dig og kunden at kommunikere med hinanden via Taskmate.com. Det betyder, at du ikke kan aflevere arbejde eller foretage ændringer. Opgaven er låst, indtil tvisten er afgjort.

Skal jeg være kunde hos One.com for at kunne bruge Taskmate.com?

Nej, alle kan tilmelde sig på Taskmate.com, uanset om du er kunde hos One.com eller ej. Alle er velkomne.

Kan jeg bruge mit One.com-login til Taskmate.com?

Nej, indtil videre er det ikke muligt at bruge dit One.com-login på Taskmate.com.

Hvad er leverandør-verifikation?

Når du afgiver dit første bud, skal det i første omgang verificeres af os, før kunden modtager det. Det gør vi for at undgå spam o.lign. Så det er udelukkende for at sikre at du er et menneske. Når dit første bud er blevet verificeret af os, behøver efterfølgende bud ikke at blive verificeret, men kommer direkte igennem til kunden så snart du har afsendt det.