Hvad vi laver

Hos Taskmate hjælper vi kunder og leverandører med at komme i kontakt med hinanden for at løse opgaver. Vi ser os selv som matchmakere, men uden drama. Vi gør det nemt at finde den rigtige person til jobbet.

Taskmates historie begynder hos One.com. Hos One.com får vi rigtig mange kundehenvendelser, som vi ikke kan hjælpe med, f.eks hjælp til at designe en hjemmeside. Samtidig hoster vi hjemmesider for mange af de små virksomheder, der ville kunne hjælpe disse kunder. Vi vil gerne bringe disse mennesker sammen, og har bygget platformen til netop dette.

Selvom Taskmate egentlig var lavet til One.com kunder, kan alle tilmelde sig. Des flere mennesker der tilmelder sig Taskmate, des større chance er der for at finde det match der passer dig.

Mission

At forbinde kunder og leverandører på den nemmest mulige måde. At gøre kommunikationen transparent og ligetil, så både kunde og leverandør føler sig sikker.

Virksomhed

Taskmate.com blev grundlagt i 2016 i København i Danmark og er en del af webhosting-virksomheden One.com. Vi er et dedikeret hold på 11 entusiastiske mennesker, der arbejder sammen for at give liv til Taskmate.com.

Vi arbejder hver dag på at gøre Taskmate bedre og gøre det endnu nemmere for leverandører og kunder at finde hinanden. Vi elsker at høre, hvad du synes om Taskmate. Send os dine tanker og ønsker på hello@taskmate.com.